Torsdag = Bergspass

Då har vi klarat av ännu ett bergspass då. Det stormade och regnade när vi lämnade hotellet imorse, men när vi kom upp i bergen var det helt fantastiskt. Nästintill vindstilla på vägen runt, och bara lite duggregn gjorde att det var väl värt att ha följt med.
 
 
Vi hade lite tidspress att komma iväg dock, eftersom att dom klockan 10 skulle släppa ut en massa vatten från den intilliggande dammen. Den var överfull så den behövde tömmas lite. Allt vatten som ni ser under bron på bilden ovanför är från dammen, där gick vi bara ca. 30 minuter innan =)
 
 
Så här glada var det här gänget när de nästan var i mål efter en härlig tur i bergen.
 
 
Och så här skönt kan man ha det efteråt. Med lite kaffe och en kaka kommer energin snabbt tillbaka igen.
 
 
Vissa utav de tappra resenärerna hade så pass mycket energi kvar att de fortsatte träningen på eftermiddagen. Här är ett helt gäng som kör fotjympa med Wendy. Fötterna är vårt viktigaste verktyg fick vi lära oss!
 
 
En del andra valde att stärka bål och andra kroppsdelar med hjälp av pilatesbollar. Carina körde ett härligt styrkepass med dem.
 
Nu är det snart middagstid här. Kvällen erbjuder sedan dans i baren med Monica, så ingen ska behöva vara sysslolös här inte!

Kommentarer
Postat av: Annika Isaksson

Jag älskade denna tur. Vacker natur dom vita små husen stigarna, och kuperingen. Då man kom upp till ett hus så gal Tuppen.
Jag skulle ta en tur på 10 km men det blev Längre.
Fick med mig några fler på en längre tur.
Sen efter det fick vid ett litet kafe. Sen en jogging tur hem på 29 km.Älskade denna tur fast minna tankar var på dem där hemma. TACK ALLA FÖR EN HÄRLIG DAG.

2013-03-19 @ 04:59:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0