Vilket byte!

Det var en mening med att förra veckans bergspass fick ställas in på grund av vädret. Vi flyttade bergspasset till idag, och vi hade inte kunnat be om bättre väder! Det har varit en helt fantastisk dag i bergen idag, och nästintill alla av våra seniorer var med och gick eller joggade i solskenet.
 
 
Trots kuperad terräng och en och annan riktigt jobbig backe var det enbart glada miner när de gick i mål uppe vid caféet i byn Odeleite där vi har start och mål.
 
 
Efter en glass, en kaffe eller kanske en öl så återfick de sin energi och en hel del orkade till och med fortsätta träningen på eftermiddagen.

Seniorveckor

Det är full aktivitet här i lokalerna. Seniorerna är här och de är laddade för träning! Första veckan har snart passerat, och trots en vädergud som inte varit på vår sida så är det glada miner och massa positiv energi här. Så här kan det se ut på några av de pass som erbjuds under en vecka som denna:
 
 
 
Här ser vi ett skivstångspass med Friskis&Svettis Torbjörn Langemar.
 
 
 
Vi har haft väderguden på vår sida en och annan gång under veckan dock. Här ser vi ett danspass i solen med Monica Grahn från Friskis&Svettis.
 
 
 
Kettlebells är ett utmärkt redskap för att få svettas och kämpa rejält. Se så starka de blir!
 
På grund av vädret blev vi tvungna att skjuta på bergspasset igår, men det gick ingen nöd på våra resenärer för det. Ledarna la snabbt och händigt in extrapass och det var ingen brist på saker att göra under gårdagen. Vi ger bergspasset ett nytt försök på tisdag och hoppas på bättre väder då.
 
Ikväll vankas bildvisning och gemensam middag, är det fredag så är det! Trevlig helg allihopa.

Tack och Hej!

Vi på SpringTime vill tacka alla medverkande för ännu en fantastisk vecka i Monte Gordo! En härlig uppsättning Friskis&Svettis-ledare och kanske framför allt alla positiva, glada, träningssugna resenärer! Hoppas att vi ses igen antingen här eller på något annat av SpringTimes resmål! Ta hand om er och välkommen åter!
 
 
 
 

Bergspasset

Veckorna springer iväg, torsdag igen! Bergspasset bjöd på moln men perfekt väder att vara ute och gå och spring a i. Det var större åldersspann på deltagarna i veckan då det är familjeveckan här. Men både äldre och yngre klarade sig suveränt i bergen. Bara glada miner och svettiga pannor, som det ska vara! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0