Tävling och bergspass

Ännu en vecka är på väg att ta slut, men vi har hunnit med mycket under veckan och vi har faktiskt en hel del kvar innan det bär av hemåt Sverige imorgon.
 
I onsdags var det dags för snabbhetstävling för de som ville. Det finns en tvåkilometersslinga i Västra Skogen där det traditionsenligt kördes ett lopp i onsdags. Vi var ett helt gäng som joggade bort till skogen, taggade till tusen.
 
 
När vi kom fram var det två olika gäng som körde fartlek, och ett gäng som körde race.
 
 
 
Den här onsdagen fick vi till och med ett banrekord! Niklas Berglund sprang som en galning och slog banrekordet med hela 5 sekunder! Han sprang de två kilometrarna på 5 minuter och 45 sekunder, det ni!
 
Igår var det Bergspass som gällde. Solen sken och det var perfekta förhållanden. 4 busslaster med gäster åkte upp i bergen igår morse, och där tog sig alla runt åtminstone 10 eller 14 kilometer. Ett helt gäng hade mer spring i benen än så och sprang dessutom de knappa 3 milen tillbaka till hotellet.
 
 
 
 
Efter ett härligt bergspass i sol är man ju faktiskt värd en fika. Man måste ju passa på att njuta när man har tid, fint väder och en härlig utsikt!
 
 
Idag är det fredag och vi laddar för Pricka Tiden och avslutningskvällen. Ha en bra helg allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0