Solen har kommit!

Vi har haft ett par fantastiska dagar här nere i Portugal. Vädret har varit underbart och energinivåerna har varit höga. Det har sprungits högt och lågt, i berg och på strand, det har sträckts och tänjts i yoga, svettats i WODer och stärkts i core-pass. Finns som vanligt massor att välja på här nere, ingen behöver gå sysslolös (eller utan träningsvärk).
 
Igår var vi upp till bergen och byn Odeleite igen. Torsdag innebär ju bergspass, och den här torsdagen bjöd på det finaste vädret hittills.
 
 
 
 
 
Efter bergspasset bjöd Niina Eriksson på ett härligt avslappnande yoga-pass på plankan nere vid havet. Välbehövligt efter veckans alla träningspass!
 
 
 
Idag hade vi ju då Pricka Tiden, som vanligt på fredagar. Det var drygt 70 personer som var med idag, men vem vinnaren är kan jag inte avslöja än, eftersom deltagarna inte fått se resultatet än =) Hade riktig tur med tidvattnet idag så stranden var helt perfekt att springa på, men för att göra det lite jobbigt ändå så satte vi målet uppe i den mjuka sanden.
 
 
 
För att riktigt suga ut all kraft ur våra härliga resenärer så körde Hasse Castergren en ordentligt jobbig WOD med ett gäng nere på stranden efter lunch idag. Så här såg den ut:
 
 
Som att inte bara det där hade varit nog så skulle allt göras 3 varv, jajjemän! Och så här såg de tappra deltagarna ut:
 
 
 
Nu är det hög tid för mig att förbereda saker och ting inför avslutningskvällen. Det blir bildvisning, prisutdelning, gemensam middag och sist men inte minst lite dans på Nox.
 
Trevlig helg alla där hemma!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0