Pricka Tiden och avslutningsmiddag

Vilken fredag vi fick här nere! Solen sken, det var varmt i luften och vi hade en massa härliga aktiviteter på gång. Pricka Tiden är ju en klassisk Springtime-tävling som vi kör nere på stranden varje fredag. Den går ut på att man ska gissa hur lång tid man behöver på sig för att ta sig en viss sträcka (den här veckan 3250m), och sen försöka pricka den tiden. Vinnaren i fredags var 1 sekund ifrån sin gissade tid, det var en bra gissning =)
 
 
 
Så här skönt hade deltagarna det när de laddade upp inför Pricka Tiden.
 
 
Och här har vi hela ledarstaben, pigga och glada är vi allihopa!
 
 
Så här fint hade vi det under finalmixen i fredags eftermiddag. Det var en fantastisk uppladdning inför kvällens middag och nattens dans på Nox.
 
 
Ledarna hade dansuppvisning på restaurangen efter middagen. Det hela slutade med att praktiskt taget alla resenärer, plus kökspersonalen från restaurangen, var med och dansade. Väldigt väldigt roligt!
 
Nu har vi precis haft välkomstmöte här med de nya resenärerna som kom igår. Ännu ett gäng med träningssugna seniorer är på plats, och jag känner på mig att den här veckan kommer bli minst lika bra som de två tidigare seniorveckorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0