Seniorveckor

Det är full aktivitet här i lokalerna. Seniorerna är här och de är laddade för träning! Första veckan har snart passerat, och trots en vädergud som inte varit på vår sida så är det glada miner och massa positiv energi här. Så här kan det se ut på några av de pass som erbjuds under en vecka som denna:
 
 
 
Här ser vi ett skivstångspass med Friskis&Svettis Torbjörn Langemar.
 
 
 
Vi har haft väderguden på vår sida en och annan gång under veckan dock. Här ser vi ett danspass i solen med Monica Grahn från Friskis&Svettis.
 
 
 
Kettlebells är ett utmärkt redskap för att få svettas och kämpa rejält. Se så starka de blir!
 
På grund av vädret blev vi tvungna att skjuta på bergspasset igår, men det gick ingen nöd på våra resenärer för det. Ledarna la snabbt och händigt in extrapass och det var ingen brist på saker att göra under gårdagen. Vi ger bergspasset ett nytt försök på tisdag och hoppas på bättre väder då.
 
Ikväll vankas bildvisning och gemensam middag, är det fredag så är det! Trevlig helg allihopa.

Kommentarer
Postat av: Agneta Rosenlund

Tack för två fantastiska veckor med ömsom sol och ömsom regn och blåst, men det är ju november och jämfört med novembermörkret som råder här hemma i Stockholm denna jämmerdag (ref Bondepraktikan) så hade vi det alldeles förträffligt i Portugal. Det kunde knappast varit bättre. Full poäng. Hälsningar Agneta och Gunnar Rosenlund

2012-11-18 @ 18:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0